Prima pagină > Vacante > Moieciu – Scurta vacanta

Moieciu – Scurta vacanta

Dupa ce am stat in trafic vreo 45 de minute fara sa ne miscam si coada de masini arata asa,

1

am ajuns si la Moieciu. Nu mult. 4 zile, dar m-am odihnit putin. Am stat la Vila Niculina. Dragut. Proprietarii, nea Gelu si mama Niculina (asa i-am auzit pe altii spunandu-le, desi nu sunt in varsta). Camere frumusele, curate, micute, primitoare. Afara, mult gazon, spatii largi unde copii se pot juca, biciclete, masa de tenis, tiroliana pentru copii, foisor, un mic teren de fotbal si unul de baschet (ar trebui putin reparate), sezlonguri. Camera dubla 90 de lei. Mancarea excelenta si proprietarii chiar se zbat ca totul sa le iasa cum trebuie. Merita. 3-4 zile merita.

Pe unde am umblat? Pai intai pe la Bran. Aici am si mancat la binecunoscuta Vila Bran sau asa cum multa lume o stie „la stana la Bran”. Numai cuvinte de lauda pentru ei. Am avut surpriza ca in timpul mesei sa ne invite afara unde ne astepta un foc de tabara si vin fiert. In fiecare seara, au cate o mica surpriza pentru clienti.

Apoi pe la Cheile Dambovicioarei. Impresionant, nimic de zis, dar nu se compara cu Cheile Bicazului, chiar daca ei se lauda ca sunt mai frumoase. Aici am gasit si o pastravarie interesanta.

2

In alta zi ne-am indreptat catre Cheile Gradistei, o zona extraordinara pe care o recomand tuturor, din toate punctele de vedere. Trasee, peisaje, cazare, restaurant. Casutele arata foarte bine asa albe si cu lemnul de culoare maro. Tot aici au si un lacusor pe care se plimba nestingherite doua lebede negre, una alba si o ratusca. Nu ratati restaurantul. Servire de nota 10, mancare pe alese.

3

De departe, cea mai interesanta zi a fost ultima, cand am vizitat Rezervatia de Ursi de la Zarnesti. Dar despre asta, intr-un articol separat, pentru ca sunt mai multe de spus.

4

Mai multe imagini in continuare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: